De cursussen van CryptoSchool zijn een samenvatting van jarenlang ervaring, training, tips en kennis van mezelf en ervaren traders. Ze zijn aangepast voor de leek, die zijn financiële toekomst zelf in handen wil nemen.

  • Levenslange toegang
  • Gratis recht op alle updates
  • Mogelijkheid tot vragen stellen
  • Toegang tot besloten community

Ben je niet zeker welke cursus of bundel het best bij jouw past? Aarzel dan niet om CryptoSchool te contacteren voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek.Leer beleggen in Bitcoin en altcoins. Gratis, basis- of gevorderde cursussen al naargelang de beschikbare tijd en het gekozen risico van de belegger in spe.


Hallo, ik ben Gwen

In 2014 ben ik gestart met het verhandelen van cryptocurrency's. Sinds 2019 wijd ik me fulltime aan de cryptocurrencymarkt en volg ik dagelijks de sociale media en de belangrijkste traders/influencers.

Mijn passie voor cryptocurrency's, blockchain en communicatie inspireerden mij om cryptocursussen te maken die toegankelijk zijn voor alle leeftijden en achtergronden.

Al mijn ervaring, mijn kennis uit een waaier aan boeken en trainingen, samen met de tips en trics van ervaren traders heb ik in mijn cursussen tot een sluitend verhaal gebundeld.

Dankzij mijn cursussen ontdek je alle aspecten van de cryptowereld en zal jij winstgevende trades kunnen maken, passend bij jouw stijl en tijd.

– Gwen Busseniers / CryptoSchool